Samen Beter Live Event

Subtitel
Organiseer Events. Stuur 6 weken van te voren een uitnodiging zodat je mensen de kans geeft de agenda vrij te houden en jezelf voor het blok te zetten! zorg dat mensen zich aanmelden via een ticketsite als Eventbrite zodat je weet hoeveel mensen je kunt v
Teaser
Je kunt heel lang bezig zijn met voorbereiden en ontwikkelen maar op een gegeven moment heb je de bewoners nodig. Zij moeten de proeftuin bevolken, de vruchten plukken en nieuwe gewassen gaan planten. SamenBeter heeft daar ‘SamenBeter Live’ voor ontwikkeld: een event waar de bewoners laagdrempelig en charmant kennis kunnen maken met wat een Proeftuin doet en beoogt.
Beschrijving

Tijdens een 'SamenBeter Live' event kunnen bewoners laagdrempelig kennismaken met wat een proeftuin doet en beoogt. Het event is opgezet als een braderie waar ieder kraampje een verschillend onderwerp aan de kaak stelt. Denk bijvoorbeeld aan privacy, positieve gezondheid, vitaliteitsmarkt, etc. Als marktkooplui leiden Gijs Ockeloen en Michael Milo de braderie.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Gijs Ockeloen: Gijs@reframingstudio.com
 

Braderie
SamenBeter Live @ Lombok

 

SamenBeter Live @ Westerpark
SamenBeter Live @ Westerpark
Logo/icoon
feest
Wat ga je bereiken met deze tool?

betrokkenheid en enthousiaste proeftuinpioniers! SamenBeter heeft met de 'Live in xxx' een kant en klaar feestelijke event op de plank liggen die we in jouw proeftuin kunnen komen neerzetten en opruimen. Lombok, Sexyland, Westerpark en NDSM gingen je voor! Hier kunnen bewoners, professionals, onderzoekers een kraam reserveren en er hun bijdrage aan je proeftuin voor het voetlicht brengen.

toolbox
mensen inspireren