Samen Beter Live Event

Organiseer Events. Stuur 6 weken van te voren een uitnodiging zodat je mensen de kans geeft de agenda vrij te houden en jezelf voor het blok te zetten! zorg dat mensen zich aanmelden via een ticketsite als Eventbrite zodat je weet hoeveel mensen je kunt verwachten.

braderie

Tijdens een 'SamenBeter Live' event kunnen bewoners laagdrempelig kennismaken met wat een proeftuin doet en beoogt. Het event is opgezet als een braderie waar ieder kraampje een verschillend onderwerp aan de kaak stelt. Denk bijvoorbeeld aan privacy, positieve gezondheid, vitaliteitsmarkt, etc. Als marktkooplui leiden Gijs Ockeloen en Michael Milo de braderie.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Gijs Ockeloen: Gijs@reframingstudio.com
 

Braderie
SamenBeter Live @ Lombok

 

SamenBeter Live @ Westerpark
SamenBeter Live @ Westerpark

 

Wat ga je bereiken met deze tool?

betrokkenheid en enthousiaste proeftuinpioniers! SamenBeter heeft met de 'Live in xxx' een kant en klaar feestelijke event op de plank liggen die we in jouw proeftuin kunnen komen neerzetten en opruimen. Lombok, Sexyland, Westerpark en NDSM gingen je voor! Hier kunnen bewoners, professionals, onderzoekers een kraam reserveren en er hun bijdrage aan je proeftuin voor het voetlicht brengen.