Presentatieslides

Teaser
De standaardslides kunnen je helpen wanneer je een presentatie gaat geven over SamenBeter of jouw proeftuin. Afhankelijk van wat je wilt vertellen maak je jouw eigen selectie aan slides.
Beschrijving

Moet je een presentatie geven over SamenBeter of jouw proeftuin? Gebruik dan onze online standaardslides. Ga niet schuiven in deze link, maar maak een kopie van de slides en zet ze in de voor jouw juiste volgorde. 

De slides in deze link zijn openbaar en door iedereen aanpasbaar. Dit betekent dat als je deze slideshow gebruikt voor een presentatie, tijdens de presentatie sheets door iemand anders kunnen worden verplaatst. Daarom is het belangrijk dat je een kopie maakt.

Als je een slide wilt toevoegen aan de standaardslides, kun je een opzetje van de slide maken in de link en vervolgens een mail sturen naar minke@reframingstudio.com. Zij zal dan de vormgeving van je slides aanpassen.

Logo/icoon
flipover
Wat ga je bereiken met deze tool?

De standaardslides kunnen je helpen wanneer je een presentatie gaat geven over Samen Beter of jouw proeftuin. Afhankelijk van wat je wilt vertellen maak je jouw eigen selectie aan slides.

toolbox
mensen inspireren