Minimal Viable Prototype

Teaser
Het Minimal Viable Prototype (MVP) van een SamenBeter proeftuin bevat alle onderdelen waarvan het langzamerhand duidelijk is geworden dat die minimaal nodig zijn om te demonstreren dat het mogelijk is om de SamenBeter Visie op zorg te laten groeien. 
Beschrijving

Een proeftuin is een prototype, een plek waar we werken aan een vitalere omgeving en experimenteren met nieuwe ideeën. Een prototype moet vooral niet 'te mooi' zijn, dat is een valkuil die tijd en andere resources kost. We streven daarom naar een Minimal Viable Prototype dat mag rammelen of met ijzerdraad en plakband geconstrueerd mag zijn, maar het moet wel aan aantal vaste onderdelen bevatten.

In dit overzicht vind je de onderdelen die een proeftuin minimaal moet hebben. Vergeet niet: het hoeven niet de beste, mooiste of duurste onderdelen te zijn! Als prototypebouwer maak je juist ook gebruik van wat voorhanden is of je improviseert erop los.

 

Logo/icoon
bout
Wat ga je bereiken met deze tool?

Inzicht in welke onderdelen een proeftuin minimaal moet hebben om te demonstreren dat het mogelijk is om de SamenBeter visie op zorg te laten groeien. 

Download(s)
mvp459.96 KB
toolbox
overzicht houden