Eenzaamheid: Deze Gids is Goud waard!

Eenzaamheid is een serieus probleem. In Amsterdam heeft men dit met veel energie aangepakt en komt nu met het boekwerk 'Lonely in Mokum: Reisgids voor eenverbonden stad'. Download de PDF hier en kijk of we ingelijk hebben als zeer onder de indruk zijn van het werk van Amsterdams netwerk Eenzaamheid die het boek schreef. In het boek zijn de ervaringen en geleerde lessen opgenomen van de Aanpak Eenzaamheid sinds oktober 2016 en is een gids voor de toekomst:

We gaan samen op weg naar een meer verbonden stad om zo vereenzaming een halt toe te roepen. Aandeelhouders uit het netwerk delen hun ervaringen, zoals professionals die enthousiast experimenteerden in de stad en moedige Amsterdammers die anderen of zichzelf (opnieuw) ontmoeten. Met de reisgids in de hand hopen we iedereen inspiratie, energie en richting te geven om aan de slag te gaan. Wat kunnen we samen als stad doen om eenzaamheid in Amsterdam te verminderen en de verbondenheid te vergroten? En wat kan jij zélf doen? 

Wilt u graag een gedrukt exemplaar ontvangen? Stuur dan een mail naar aanpakeenzaamheid@amsterdam.nl. Zo lang de voorraad strekt. 

Rubriek
Contactgegevens

Projectmanagementbureau Gemeente Amsterdam
Judith Jonker
Assistent Projectmanager Aanpak Eenzaamheid Projectmanagementbureau
Weesperstraat 432
1018 DN Amsterdam
Nederland